Teröristbaşı’nı Aklamaya Çalışan Destekçiler…

Paylaş

Gazeteci Cengiz ÇANDAR,birkaç gün önceki yazısında bakın kendi cümleleri ile aynen ne diyor ;

“Medya’da “Terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’dan yeni mesajlar var” gibi sunumlar söz konusu.“Bölücübaşı”, “Teröristbaşı”, “terör örgütü” gibi sıfatları artık terketmek gerekli. Çünkü, yeni dönem “yeni dil” gerektirir.
“PKK lideri Abdullah Öcalan” demek hem zor değil, hem de yanlış değil.”

Türk Basını dediğimiz camia içerisinde sözüm ona halkı aydınlatmak için kendisine köşe sağlanmış bir görevlinin yaklaşımına ve sözlerine bakın.

İnsan gerçekten şaşırıyor.
Otuz yıl bu Ülke’ye kan kusturmuş bir terör örgütü adına,bazı siyasetçi,aydın,gazeteci ve hatta eski MİT görevlisi çıkıyor ve söylemleri ile terör örgütünün Devletle pazarlık gücünü arttırmak için sanki bir yerden görev verilmiş gibi elbirliği içerisinde çalışıyorlar.

ÇANDAR’a ve benzerlerine göre ;
Yeni dönem ve yeni dil gerekirmiş.
Hangi YENİ DÖNEM ?
Demek sizin de bildiğiniz ve mutabık olduğunuz yeni bir dönem başladı da sizin ifadenizle bizler ayak uyduramıyoruz.
Daha sonuçlanmamış Ergenekon Davası sanıklarına bile terör örgütü mensubu,terörist yaftasını rahatlıkla kullanan sizler,bu ülkeye yıllardır kan ağlatan,binlerce masum insanın,kadının ve bebeğin hukuken tescilli katiline “Terörist Başı” denmesinden neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz?
İnsan haklarına ve demokrasiye biraz saygısı olan bir insan böyle bir terörist için hangi safhada ve hangi dilde olursa olsun TERÖRİST dışında başka bir sıfat kullanabilir mi acaba ?

Bay ÇANDAR ;
Artık bu aşamadan sonra “PKK lideri Abdullah Öcalan”demeli diye bir de okuyucularınıza yol gösteriyorsunuz.
Sanki sözünü ettiğiniz kanlı terör örgütü değil de hayırsever ve yurtsever bir sivil toplum kuruluşunun lideri.
Devlet’le ve Cumhuriyet’le hesaplaşanlar ile o değerlere uzun süredir saldırmaya devam eden soysuzların bu yaklaşımınıza itibar edeceğini biz de çok iyi biliyoruz.
Ama unuttuğunuz ya da bu safhada cesaret edemediğiniz bir eksiği de biz size hatırlatmak istiyoruz.

Bakarsınız gün gelir,devran döner.Biz notumuzu düşelim de.
BEBEK KATİLİ TERÖRİST BAŞINI onurlandıracak bir sıfatı koymamışsınız…
Nasıl oldu ise o katile SAYIN demeyi unutmuşsunuz.
Bay ÇANDAR…