Müjdat Bey Kimden Saklanıyorsunuz!!!

Paylaş

Artık saklanmak fayda etmiyor Müjdat bey..Bizimde kulağımız var..Bizde dinliyoruz..Ne demişler…

Teknoloji hayatımıza öyle bir girdi ki… Dur durak dinlemiyor ama her şeyi dinliyor..!!Durdura bilene aşk olsun…Baksanıza Teknoloji hayatımızın her anını kayıt altına aldı adeta.. Daha şimdiden “İki kişinin bildiği sır değildir.” Sözü artık tarih oldu. Onun yerini “Cep telefonun varsa artık sırrın yok.(H.Y)”deyimi alacak.

Benim gibi teknoloji özürlü iseniz ve de biraz unutkan…Vay halinize..Maazallah kime ne derseniz öbür gün gazetelerde manşetten okursunuz.

Müjdat beyin başına gelenlerde böyle bir şey olsa gerek. Dedik ya cep telefonunuz cebinizde acık değilse bile “ yerin kulağı vardır” her kes özelliklede topluma mal olmuş ve de olmaya aday olanlar dikkatli olacaklar..Olmazsa ne olur..olanlar olur!!!

Olanlar olmuş ve kimseye gözükmeden Ankara’nın yolunu tutan Müjdat Bey; Nasılsa kimse duymaz, nasılsa kimse görmez diye, Tutmuş Milletvekilimiz Prof. Dr. Sayın Necdet Budak’ın yolunu..

Vekilimizin Edirneye yaptığı hafta sonu ziyaretlerinde, Ortalarda pek görünmeyen hatta Siyasi çalışmaların hemen hemen hiçbirinde ortaya çıkmayan(!) Müjdat Bey, Edirne’de bir arada görünmekten imtina ettiği Vekilin kapısında baya bi beklemiş…

Edirneye geldiğinde pek arayıp sormadığı, Sayın Budak’ı, Perşembe günü akşam saatlerinde yakalaya bilen, İl Genel Meclis Başkanı, Sayın Kahve; Başbakanın Hafta sonu düzenlediği, Kızılcahamam Kampının yol hazırlıklarını yaparken ulaşabildiği Budak’a, oldukça uzun gerekçelerle anlatmaya çalışmış!!

Edirne AKP İl Başkanlığı ile ilgili, Edirne kamuoyunda beklenen gelişmeleri, sürekli savuşturan ve kamufle etmeye çalışanların bir noktada direncinin kırılması olarak görünen bu görüşme;nasıl olduysa oldu bizim dinleme ağımıza deşifre oldu..

Mevcut yönetim içinden çıkan haberler de ise “Gemiyi İlk terk eden Kahve oldu.” Edirne’de halk önünde Vekilimizle hiç buluşmayan Müjdat Bey; Nasıl oluyor da gizli gizli Ankaralarda Sayın Budak’la buluşuyor!!! Diyorlar.

Nasıl buluşuyorlar ve neler konuşuyorlar şimdilik bende gizli kalsın..Necdet Bey aynı gün aynı saatlerde benim telefonumu iki kere açmadı.. Ben Necdet beye ulaşmak isterken bu bilgilere ulaştım ve de çok şaştım.. kim bilir Müjdat beyde benim ulaştığım bu bilgilere çok şaşmıştır ..Nedersiniz!!